Korab Mountain

Korab Mountain

Сезоната 2012/13 прв пат добив идеа дека би требало некогаш да одам на Кораб. Подвигот не би бил мал, но гледајќи ја планината сигурно би бил многу исполнувачки. Тогаш турно и freeride сцената уште беше млада и малкубројните луѓе кои се движат во оваа сцена во тој...